Installera lampa i garderoben - en guide

Här berättar vi lite mer om hur du lyser upp din garderob med moderna, lätta, eleffektiva och smidiga LED-lampor.

Funderar du på att skaffa en ny garderob? Då har du en del att fundera över. Vilket utrymme har du därhemma, hur stora är behoven av att förvara kläder, vilken design och vilka färger ska du? Du kanske till och med drömmer om en lyxig walk in-closet?

lampa i garderoben

Många frågor, men en fråga som många glömmer att fundera igenom är belysningen. Det absolut viktigaste i en garderob är faktiskt att ha bra ljus. För att du ska kunna göra bra bedömningar av dagens klädval så behöver du se ordentlig inne i garderoben. Dessutom blir det lättare att hålla ordning bland kläder och skor om det är ordentligt upplyst. Dessutom kommer bra belysning göra att din garderob känns stor och rymlig. Om du dessutom väljer en lite dyrare, finare lampa så kommer den att kännas lite extra lyxig.

Lys upp din garderob med LED-lampor

När det handlar om garderober så sitter lampan i taket i 99 av hundra fall. Just LED-belysning passar mycket bra i en garderob. I detta exempel monterar vi LED-lampor med hjälp av dubbelhäftande tejp. Vid sidan av detta är det bara ett par snygga och mysiga armaturer som behövs.

Det är hur enkelt som helst att lysa upp en garderob på detta sätt. Börja med att klistra upp den dubbelhäftande tejpen där du vill ha belysningen. Sätt sedan fast LED-lampan med hjälp av tejpen. Sedan är det bara att sätta igång lampan med ett enkelt knapptryck och fästa armaturen som kommer att ge dig det där trivsamma ljuset i garderoben.

Smidigt, billigt och miljövänligt

På bara några minuter har du lyst upp garderoben – till en låg kostnad och du behöver inte ens dra några sladdar.

Nu är inte dina kläder gömda - din garderob är upplyst på ett enkelt och miljövänligt sätt. LED-lampor sparar energi och avger inte mycket värme, vilket gör den perfekt i dessa trånga utrymmen. I dag går det dessutom att ha lampor som styrs med fjärrkontroll eller app. Allra smidigast är förstås lampor som tänds med automatik när du öppnar garderobsdörren.


Liknande artiklar

Infravärme på balkong | Installation, el

Elsäkerhet | Jordfelsbrytare | Anlita en elektriker

Dra el själv | Får man koppla el själv?

Vi erbjuder de allra flesta tjänster inom el och inget jobb är för litet eller för stort!
15 Oct 2020