Om oss / Referenser

HRB Installation består av elektriker specialiserade inom elinstallationer, service, underhåll och jour för privatpersoner och företag. Vi har varit aktiva som elektriker i Stockholm i många år och växer för varje år med fler anställda montörer. Vi utför alla typer av elarbeten och du som kund står alltid i fokus och vi lyssnar gärna till dina idéer.

Våra anställda har många års erfarenhet från det absoluta toppskiktet av elektriker i Stockholm och är rekommenderade av såväl stora kunder inom företagsvärlden som privatpersoner i lägenhet och villa. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att ta del av våra referenser. Vi sammanställer på din begäran en lista på arbeten och kunder som är relevanta för den typ av tjänst som du är intresserad av. 

Certifikat och försäkringar

Förutom bra service och priser ger vi dig vår expertis inom de branschregler som gäller för elinstallationer. Vi är försäkrade för att säkra såväl våra anställdas trygghet som våra kunders och vi har alla de nödvändiga certifikat och behörigheter som krävs för att arbeta med el i stor skala. Anlitar du oss som din elektriker i Stockholm så får du en seriös och professionell partner på alla plan. 

Vi är i samklang med framtiden

Hur kan vi hjälpa dig till en enklare vardag? Idag finns flera olika verktyg som förenklar vardagen - och som samtidigt ger ekonomiska förtjänster. Som elektriker håller vi oss à jour med tidens anda och följer den tekniska utvecklingen som finns.

Ett exempel på detta är att koppla in gateways - exempelvis Plejd - som innebär att du kan styra belysningen via din telefon. Det gör att du kan dimra olika lampor i olika rum genom ett enkelt knapptryck på din mobil. Detta sker via bluetooth och det finns även en möjlighet att skapa vägar så att du kan använda tjänsten även om du befinner dig bortom din egen bostad; något som kan innebära en minskad risk för inbrott.

Vi har även andra exempel på hur vi som elektriker kan ge dig en lite enklare vardag och vi berättar gärna mer om hur olika lösningar kan vara dig till gagn. Det händer väldigt mycket och vi försöker alltid att lägga örat mot samtiden. Det tjänar du på. Välkommen till oss!

Önskar du offert på framtida elinstallationer?