Experter på installation av laddboxar

Privat - BRF - Företag

Laddbox Stockholm - ladda bilen där du är

Var med och stöd den miljövänliga utvecklingen - förenkla laddningen av eldrivna fordon med skalbara och trygga laddningslösningar. Vi säljer och monterar lättanvända och säkra laddstationer som passar för villatomter, garage och parkeringsplatser både inne- och utomhus.  

Investera i laddboxar eller laddstolpar för ditt hem, fritidshus, bostadsrättsförening eller arbetsplats. Vi erbjuder några av marknadens bästa laddningsstationer från branschledande och välrenommerade tillverkare. 

Kontakta oss för rådgivning eller offert!

Effektiva laddboxar i Stockholm                    

Vi har några av de absolut bästa laddningslösningarna för elbilar som finns på marknaden. De modeller från Zaptec och Easee som vi installerar är smidiga, lätta att använda och ger mycket god effekt. Boxarna uppdaterar sig själva med den senaste mjukvaran så du behöver inte bry dig om att sköta det när de väl är på plats. Laddstationerna är mycket hållbara och fungerar såväl inomhus som utomhus

Laddstolpar till BRF:er

Med laddstationer i anslutning till ert bostadshus blir det enklare för medlemmarna att vara klimatsmarta när de ska välja bil. Dessutom är det en investering som höjer hela fastighetens värde. 

Våra laddboxar kräver inte att nya nätverk installeras och använder elen på ett mer effektivt sätt än vad gamla laddstationer gjort. När ni installerat en laddningsbox är det enkelt för oss att komma tillbaka och installera ytterligare enheter vilket gör det möjligt att bygga på allt eftersom behovet av laddboxar ökar. Om BRF:en äger marken eller parkeringsytan behövs inte ens ett bygglov. 

Hör av er till oss för mer information om våra laddningslösningar för bostadsrättsföreningar i Stockholm!

Smidiga laddstationer för företag

Underlätta för dina kollegor att skaffa elbil genom att se till att det finns laddstationer i anslutning till arbetsplatsen. Våra laddboxar går att montera både inomhus och utomhus vilket gör att det inte spelar någon roll om era parkeringar ligger ute eller inne i ett garage. 

Med våra effektiva och enkla laddstationer kan dina arbetskamrater ladda för 70 km körning på endast en timma. Det gör att de säkert kan köra till och från jobbet varje dag utan att vara nervösa inför att få stopp eller behöva leta efter laddstationer på vägen. 

Underlätta för dina anställda att göra ett grönt val och installera laddboxar på er företagsparkering i Stockholm!

Ordna din egen laddbox hemma

Försäkra dig om att du kan ladda bilen - skaffa en egen laddbox till din villa i Stockholm. Laddstationerna som vi säljer och monterar är enkla att använda, säkra och smidiga. De laddar effektivt upp bilens batteri och behöver inte stå många timmar för att få god effekt. Har du ett fritidshus eller sommarstuga är det god ide att även sätta upp en laddstation i anslutning till den. 

Att använda vanliga vägguttag för att ladda bilen är inget man rekommenderar och kan vara direkt farligt. De är inte gjorda för att ge en så pass hög effekt under lång tid, dessutom är de ineffektiva. När man laddar sitt elfordon i ett vanligt eluttag finns det en överhängande brandrisk. Skulle något hända så är det inte säkert att försäkringen täcker olyckan. 

Våra laddningsboxar installeras av en certifierad elektriker och är garanterat säkra att använda för elbil. De är små, smidiga och tar inte onödigt utrymme på din tomt eller i ditt garage. 

Få 50% tillbaka av Naturvårdsverket

Naturvårdsverket har tagit fram ett stöd som innebär att man kan få 50% tillbaka på kostnaden för montering och installation av laddstationer. Stödet täcker såväl arbete som material. Bidraget kan användas av både privatpersoner och företag. 

När fler använder el istället för fossila bränsle som bensin och diesel så släpps det inte ut lika mycket växthusgaser vilket är direkt avgörande för miljön och klimatet. Genom att installera laddstationer och välja elbil gör du en aktiv gärning för vår planet. Naturvårdsverkets bidrag hjälper fler att göra den gröna omställning som behövs. 

Ni kan läsa mer om hur bidraget fungerar på Naturvårdsverkets hemsida eller kontakta oss för mer information om hur ni ansöker och nyttjar bidraget. 

Beställ en laddbox idag!