Elektriker Stockholm

Vi gör allt inom el | Jour: 08-51 51 75 75

Om oss / Referenser

Djurstedts Sverige AB är specialiserade inom områdena el och badrum. Du som kund står alltid i fokus och vi lyssnar gärna till dina idéer.

Vi har många års erfarenhet i det absoluta toppskiktet av elektriker i Stockholm och är rekommenderade av såväl stora kunder inom företagsvärlden som privatpersoner i lägenhet och villa. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att ta del av våra referenser. Vi sammanställer på din begäran en lista på arbeten och kunder som är relevanta för den typ av tjänst som du är intresserad av. 

Certifikat och försäkringar

Förutom bra service och priser ger vi dig vår expertis inom de branschregler som gäller för såväl el som badrum. Vi är försäkrade för att säkra såväl våra anställdas trygghet som våra kunders och vi har alla de nödvändiga certifikat som krävs för att arbeta med avancerade elinstallationer. Anlitar du oss som din elektriker i Stockholm så får du en seriös och professionell partner på alla plan. 

 

 

Vi arbetar för nuvarandet endast i Stockholmsregionen. Bor du längre norrut rekommenderar vi att du kontaktar exempelvis Elektriker i Uppsala.

 

 

 

Önskar du offert på framtida elinstallationer?